Надзвичайні події

На Чернігівщині родина згоріла у власному будинку

1 січня до Служби порятунку «101» у смт. Козелець надійшло повідомлення про пожежу в одному з приватних житлових будинків у с. Короп’є.

За викликом до місця події прибуло відділення 7-го професійного пожежного посту м. Остер та місцева пожежна команда с. Морівськ. Сусіди повідомили, що у помешканні мають перебувати господарі. Під час проведення розвідки в кімнаті вогнеборці виявили у ліжках тіло господарки помешкання, 1952 року народження, та її 67-річного співмешканця без ознак життя.

Спільними діями підрозділів пожежу було ліквідовано. Вогнем знищено покрівлю та перекриття житлового будинку по всій площі, пошкоджено стіни та майно. Ймовірною причиною виникнення пожежі послужило коротке замкнення електромережі при використанні електрообігрівача.

Рятувальники Управління ДСНС України у Чернігівській області звертаються до мешканців та гостей Чернігівщини з проханням дотримуватися правил пожежної безпеки у побуті. Слідкуйте за справністю обігрівальних приладів та електромережі, пічного опалення. Не допускайте паління у помешканнях, особливо перебуваючи у нетверезому стані. У випадку виникнення пожежі викликайте рятувальників за номером телефону «101».

Джерело: Управління ДСНС України у Чернігівській області

Ще статті по темі

Back to top button