Надзвичайні події

На Чернігівщині у ДТП постраждали пасажири

Протягом минулої доби зареєстровано 7 небезпечних подій, а саме: 2 дорожньо-транспортні пригоди та 5 пожеж у житловому секторі.

Унаслідок цих подій загинула 1 особа, 3 особи постраждали.

Про це ЧEline повідомили в Департаменті з питань цивільного захисту та оборонної роботи.

Дорожньо-транспортні пригоди – 2:

— між с. Погреби та с. Олексіївка на 109 км автодороги Київ – Суми – Юнаківка (Прилуцький район) о 12 год. 40 хв. 17 листопада водій автомобіля «ЗАЗ LANOS» не впорався з керуванням, не врахував стан дорожнього покриття, виїхав на смугу зустрічного руху та здійснив зіткнення з автомобілем «Renault Magnum 440». Внаслідок пригоди водій та пасажир автомобіля «ЗАЗ Lanos» отримали травми різного ступеню важкості і були госпіталізовані до лікувальних закладів м. Києва;

— на автодорозі Козелець – Носівка неподалік с. Андріївка Носівського району о 21 год. 59 хв. 17 листопада водій автомобіля «Mercedes benz 312 d» не вибрав безпечної швидкості руху, не врахував дорожньої обстановки, з’їхав на праве узбіччя дороги в придорожні чагарники. Внаслідок пригоди пасажир автомобіля з тілесними ушкодженнями госпіталізований до Носівської центральної районної лікарні.

Пожежі в житловому секторі – 5, під час пожежі загинула 1 особа.

Стан доріг:
Для гарантування безпеки дорожнього руху на дорогах області працювало 13 одиниць спецтехніки і 16 чоловік обслуговуючого персоналу від  ДП «Чернігівський облавтодор». Стан доріг та мостів задовільний, проїзд автотранспорту забезпечено.

Ще статті по темі

Back to top button