Надзвичайні події

На Чернігівщині у пожежах загинули 4 людей

Учора, 1 січня, у Чернігівській області сталися дві пожежі, у результаті яких загинули 4 осіб.

О 10:05 до Служби порятунку «101» у м. Носівка надійшло повідомлення про пожежу приватного житлового будинку, що по вул. Вокзальній. На момент прибуття підрозділу рятувальників із вікон оселі виходив дим. Професійними діями вогнеборців пожежу о 10:40 було локалізовано, а об 11:42 остаточно ліквідовано. На жаль, вогонь забрав життя жінки 1936 року народження та її 36-річного онука. Причини та обставини трагедії наразі встановлюються.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Чернігівському районі пожежа забрала життя двох людей

Того ж дня о 22:57 надійшло повідомлення про пожежу приватного житлового будинку в с. Кошани Остерської громади. На місце події оперативно прибуло три пожежно-рятувальні підрозділи з смт Козелець та м. Остер.

На момент прибуття перших підрозділів до місця виклику, виявилося, що пожежа швидко поширилася горючими конструкціями та набула значних масштабів. Будинок був повністю охоплений полум’ям та знищено дах. Спільними діями вогнеборців пожежу о 23:38 було локалізовано, а о 01:31 остаточно ліквідовано. Під час розбору конструкцій будинку рятувальниками були знайдені обгорілі тіла двох осіб — ймовірніше за все чоловіка 1960 р.н. та жінки 1974 р.н. Внаслідок пожежі вогнем знищено покрівлю та перекриття будинку по всій площі. Причина виникнення пожежі та обставини трагедії наразі встановлюються правоохоронними органами.

ГУ ДСНС України у Чернігівській області

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Ще статті по темі

Back to top button