Надзвичайні події

На Чернігівщині внаслідок необережності під час паління загинуло двоє громадян

До Служби порятунку «101» у Козелецькому районі 7 листопада о 00:19 надійшло повідомлення про пожежу в одному із приватних будинків у селі Євминці.

За викликом на місце пригоди прибуло відділення 7-го професійного пожежно-рятувального поста з міста Остер. На час їхнього прибуття полум’я повністю охопило дах будинку. Рятувальники о 00:55 пожежу локалізували, а о 08:00 — остаточно ліквідували. Під час гасіння в одній із кімнат вогнеборці виявили тіло 64-річного господаря помешкання без ознак життя.

Про це ЧЕline повідомили в управлінні ДСНС України у Чернігівській області.

Того ж дня рятувальники 4-ої Державної пожежно-рятувальної частини Городнянського району Чернігівської області о 22:50 ліквідували пожежу житлового будинку в селі Тупичевому. В ході гасіння вогнеборці виявили тіло 56-річного власника будинку без ознак життя.

За попередніми даними, в обох вищезгаданих випадках причинами трагедій послужила необережність чоловіків під час паління.

У зв’язку з цим, рятувальники Управління ДСНС України у Чернігівській області вкотре застерігають: щоб уникнути пожежі, й тим самим вберегти своє та життя оточуючих Вас людей, будьте обережні при поводженні з вогнем. Не допускайте паління у помешканнях, особливо після вживання алкоголю, ретельно гасіть недопалки й сірники.

Ще статті по темі

Back to top button