Надзвичайні події

На Чернігівщині врятували рибалку, який провалився під тонку кригу

До оперативно-координаційного центру Управління ДСНС у Чернігівській області 5 грудня о 09:50 надійшло повідомлення про те, що на річці Пакулька поблизу села Пакуль Чернігівського району під тонкий лід провалилися четверо рибалок.

Про це ЧЕline повідомили в управління ДСНС у Чернігівській області.

На місце пригоди було направлено черговий караул 3-го державного пожежно-рятувального посту з селища Михайло-Коцюбинське, а також залучено підрозділ місцевої пожежної охорони, який утримується за рахунок сільської ради.

На момент прибуття останніх у крижаній воді вже понад 20 хвилин залишався 62-річний чоловік, інші троє рибалок змогли самотужки дістатись берега. Сільські вогнеборці за допомогою пожежних рукавів врятували постраждалого.

З діагнозом «переохолодження» його каретою швидкої медичної допомоги доставили до лікувального закладу. Інших любителів зимової риболовлі у приміщенні місцевої пожежної охорони обігріли теплим чаєм та надали необхідну допомогу.

Слід зазначити, що вищезазначений підрозділ місцевої пожежної охорони було відкрито 26-го серпня цього року в результаті тісної співпраці обласного управління ДСНС та Пакульської сільської ради.

Ще статті по темі

Back to top button