Надзвичайні події

На Чернігівщині за добу надзвичайники ліквідували 7 пожеж (Фото)

Упродовж минулої доби пожежно-рятувальними підрозділами ДСНС області ліквідовано 7 пожеж, які виникли у Чернігівському (с. Новоселівка та смт Радуль), Прилуцькому (смт Талалаївка) районах, а також містах Семенівка, Ніжин, Прилуки та Чернігів. Внаслідок пожеж 1 особа отримала травми, ще 1 була врятована.

17 лютого об 11:45 до Служби порятунку «101» у смт Талалаївка надійшло повідомлення про пожежу житлового будинку по вул. Калиновій. За викликом на місце події прибуло два відділення 21-ої Державної пожежно-рятувальної частини у складі 5 чоловік особового складу та 2 одиниць спеціальної техніки. Вогнеборці о 12:25 пожежу локалізували, а о 13:30 остаточно ліквідували. Внаслідок дії небезпечних факторів вогню отримала термічні опіки голови та кінцівок ІІ ступеня 64-річна господарка будинку. Постраждалу каретою швидкої медичної допомоги було доставлено до медичного закладу. Ймовірною причиною виникнення пожежі послужила власна необережність господарки помешкання у поводженні з вогнем.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Чернігові відвідувачів «Епіцентру» евакуювали (Відео)

Цього ж дня о 14:16 у м. Семенівка до рятувальників надійшло повідомлення від мешканців вул. Новоселиця, що з-під даху одного з будинків виходить дим.

На місце події оперативно прибуло відділення 11-ої Державної пожежно-рятувальної частини у складі 4 чоловік особового складу та 1 пожежно-рятувальної автоцистерни. На той момент у будинку спостерігалося щільне задимлення через тління сіна, яке господарі зберігали на горищі. Рятувальники у апаратах захисту органів дихання та зору у задимленому приміщенні відшукали 37-річного господаря та вивели його на свіже повітря, о 14:25 пожежу локалізували, а о 14:45 остаточно ліквідували. Причиною загоряння послужило порушення правил пожежної безпеки при влаштуванні нагрівальної печі.

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

У ДСНС в Чернігівській області

Ще статті по темі

Back to top button