Надзвичайні події

На Чернігівщині за добу згоріло дві автівки (Фото)

9 вересня об 11:54 до Служби порятунку «101» у Срібнянському районі надійшло повідомлення про загоряння у смт Дігтярі автомобіля «ВАЗ-2101». На місце події оперативно прибуло відділення 14-го Державного пожежно-рятувального підрозділу смт Срібне У ДСНС України у Чернігівській області у складі 4 чоловік особового складу та 1 одиниці спеціальної техніки. Надзвичайники пожежу о 12:12 локалізували, а о 12:18 остаточно ліквідували. Під час гасіння не допущено розповсюдження вогню на поруч розташовані 2 житлові будинки та господарчу споруду. Ймовірною причиною виникнення займання послужило порушення правил пожежної безпеки під час проведення ремонтно-зварювальних робіт.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У селищі Десна горіла квартира (Фото)

Того ж дня о 16:45 у районному центрі Талалаївка сталася пожежа легкового автомобіля «ВАЗ-2106». До місця пригоди оперативно прибули рятувальники ДСНС, які о 16:52 загоряння локалізували, а о 16:55 остаточно ліквідували.

Транспортний засіб, 1989 року випуску, спалахнув під час руху в результаті короткого замикання електромережі. Вогнем пошкоджено моторний відсік та салон автомобіля.

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

У ДСНС в Чернігівській області

Ще статті по темі

Back to top button