Надзвичайні події

На Голубих озерах потонув 29-річний чернігівець (Фото)

Невтішна статистика загибелі людей під час відпочинку на водоймах є наслідком недотримання, незнання або ж відвертого ігнорування елементарних заходів безпеки.

7 липня об 11:40 водолазами Чернігівської обласної водолазно-рятувальної станції піднято на поверхню тіло 29-річного мешканця обласного центру. Напередодні чоловік потонув під час купання на очах у знайомих, із якими відпочивав на Голубих озерах, що у с. Олешня Ріпкинського району.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Біля пішохідного мосту у Чернігові підняли тіло невідомого потопельника

6 липня під час відпочинку біля озера, що неподалік с. Пересаж Ріпкинського району, зник 24-річний мешканець с. Великий Зліїв. За попередніми даними, того дня молодий чоловік відпочивав біля водойми разом зі знайомими, які й припускають що він міг піти купатися й потонути. 7 липня для пошуків на місце події прибули фахівці водолазного відділення групи піротехнічних робіт та підводного розмінування Аварійно-рятувального загону спецпризначення та фахівці 6-ї Державної пожежно-рятувальної частини смт Ріпки Управління ДСНС України в Чернігівській області. Проведені впродовж дня роботи результатів не дали, тіло зниклого чоловіка наразі не знайдено. Загалом від ДСНС залучалося 6 чоловік особового складу, 1 одиниця техніки та 1 гумовий човен.

Управління ДСНС України у Чернігівській області

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Ще статті по темі

Back to top button