Надзвичайні події

На Ічнянщині через негоду сталось три ДТП

Рятувальники 23-ї державної пожежно-рятувальної частини Ічнянського району впродовж минулої доби тричі залучалися до надання допомоги з вивільнення транспортних засобів із снігових заметів і під час ДТП, що трапилися внаслідок складних погодних умов на автошляхах Чернігівщини.

Про це ЧEline повідомили в Управлінні ДСНС у Чернігівській області.

14 листопада о 10:30 на перехресті вул. Чернігівська – 8-го Березня, а о 19:06 по вул. Вокзальній у м. Ічня в снігові замети потрапили автомобілі Газель «ГАЗ-3302» та вантажівка «DAF». Транспортні засоби за допомогою буксирувального тросу вивільнили пожежно-рятувальним автомобілем підвищеної прохідності.

15 листопада о 04:40 між селами Гмирянка та Ольшани Ічнянського району сталася дорожньо-транспортна пригода за участі вантажного автомобіля «ЗІЛ-130» та «Merсedes Sprinter».

У результаті зіткнення 29-річного водія «Merсedes» затисло конструкціями понівеченого автомобіля. До місця пригоди оперативно прибуло відділення 23-ї державної пожежно-рятувальної частини у складі 4 чоловік особового складу та 1 одиниці техніки.

За допомогою спеціального інструмента рятувальники провели комплекс невідкладних робіт та вивільнили постраждалого, після чого чоловіка в тяжкому стані каретою швидкої медичної допомоги було доставлено до реанімаційного відділення Ічнянської районної лікарні.

Ще статті по темі

Back to top button