Надзвичайні події

На північному кордоні цілковитий штиль

Через державний кордон України у встановленому порядку пропущено 4,2 тис. осіб і 1,1 тис. транспортних засобів, таким чином за добу зафіксовано зменшення пасажирського та транспортного потоків на 95 % та 55 %, відповідно.

Про це ЧEline повідомив помічник начальника прикордонного загону,  начальник прес-служби Олександр Дудко.

Через державний кордон не пропущено трьох осіб, серед яких один громадянин Росії, який не мав документів на право перетину державного кордону.

До адміністративної відповідальності за порушення правил перебування іноземних громадян та осіб без громадянства в Україні притягнуто трьох осіб, на яких накладено штраф 1 700 гривень.

За незаконний перетин державного кордону затримано одну особу.

Протягом останньої доби змін в обстановці на державному кордоні України в межах Чернігівщини не відбулося, вона залишалася стабільною та контрольованою.

На всій ділянці державний кордон охороняється посилено, в пунктах пропуску здійснюється посилений прикордонний контроль.

Персоналом прикордонного загону забезпечено недоторканність державного кордону України, безперебійну роботу всіх пунктів пропуску та належну безпеку осіб, які перетинають державний кордон.

Ще статті по темі

Back to top button