Надзвичайні події

Надзвичайники вивільнили дві вантажівки на дорогах Чернігівщини

Упродовж минулої доби рятувальники Чернігівського та Новгород-Сіверського районних підрозділів Головного управління ДСНС України в Чернігівській області залучалися для надання допомоги водіям з буксирування вантажних автомобілів на автодорогах Чернігів – Ніжин – Прилуки – Пирятин і Новгород-Сіверський – Шостка відповідно. Про це повідомляють у Головному управлінні ДСНС України в Чернігівській області.

У зв’язку з цим рятувальники Чернігівщини звертаються до громадян із проханням дотримуватися відповідних заходів безпеки.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На Чернігівщині BMW вилетів на зустрічку та протаранив авто

«Шановні водії! Постійно стежте за повідомленнями синоптиків і не виїжджайте на автошляхи без особливої необхідності. Якщо все ж таки вона існує, візьміть із собою в дорогу лопату, додатковий комплект теплого одягу, ліхтарик, скребок для скла, воскові свічки, сірники, достатній запас харчів і паливно-мастильних матеріалів, батарея ж мобільного телефону має бути повністю заряджена. Не залишайте транспортні засоби вздовж доріг, аби спецтехніка комунальних служб могла вчасно та якісно очистити дороги і тротуари від снігу», – йдеться в повідомленні.

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Ще статті по темі

Back to top button