Надзвичайні події

Небезпечна трійця: ДТП та пожежі

Протягом минулої доби зареєстровано 7 небезпечних подій, а саме: 3 дорожньо-транспортні пригоди, 3 пожежі та 1 випадок знищення боєприпасів часів Другої світової війни.

Унаслідок цих подій постраждали 4 особи.

Про це ЧEline повідомили в Департаменті з питань цивільного захисту та оборонної роботи.

Дорожньо-транспортні пригоди – 3:

— у Ніжині на перехресті вулиць Прилуцької та Добролюбова близько 19 год. 40 хв. 30 жовтня водій автомобіля «ВАЗ-2108» здійснив зіткнення з автомобілем «Volkswagen», що рухався в зустрічному напрямку та розпочав маневр повороту ліворуч. Унаслідок пригоди два пасажири автомобіля «ВАЗ-2108» отримали тілесні ушкодження;

— у Чернігові по вул. Любецькій, біля будинку № 121, о 20 год. 48 хв.  30 жовтня водій невстановленого автомобіля, який з місця події зник, здійснив наїзд на пішохода. Внаслідок пригоди пішохід отримав тілесні ушкодження та був госпіталізований до Чернігівської міської лікарні № 2;

— у Ніжині по вул. Франка о 8 год. 45 хв. 31 жовтня водій автомобіля «Skoda Fabia» здійснив наїзд на пішохода, який переходив проїжджу частину дороги в невстановленому місці. Унаслідок пригоди пішохід отримав тілесні ушкодження.

Пожежі в житловому секторі – 3.

Знешкодження боєприпасів часів Другої Світової війни – 1:

Групою піротехнічних робіт управління ДСНС України у Чернігівській області  о 9 год. 55 хв.31 жовтня було знищено артилерійський снаряд калібру 152 мм, який було виявлено о 17 год. 30 хв. 30 жовтня біля с. Кошівка Чернігівського району.

Ще статті по темі

Back to top button