Надзвичайні події

Необережне поводження з вогнем: за добу на Чернігівщини сталися п’ять пожеж

Протягом минулої доби на Чернігівщині виникли п’ять пожеж, із яких: дві – в житловому секторі та 3 – у природних екологічних системах.

Їх причинами стало необережне поводження громадян із вогнем, ще в одному випадку причина встановлюється. На щастя, травмованих і загиблих немає. Про це повідомляють у Головному управлінні ДСНС України в Чернігівській області.

Слід зазначити, що спостерігається відверте ігнорування мешканцями області застережень рятувальників, які через наявні засоби масової інформації та під час проведення профілактичних відпрацювань населених пунктів постійно звертають увагу громадян на необхідності суворого дотримання правил безпеки.

Проте з початку року на Чернігівщині виникли 1347 пожеж, у вогні загинули 39 осіб, ще 26 людей травмовано. Площа пройдена вогнем у природних екосистемах становить понад 362 га.
У зв’язку з цим рятувальники ДСНС укотре закликають населення дотримуватись елементарних протипожежних вимог.

Перебуваючи на відкритих територіях, не спалюйте залишки сухої рослинності. У жодному разі не залишайте дітей без нагляду, стежте за справністю опалювальних печей та електромереж, дбайте про власну безпеку!

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Ще статті по темі

Back to top button