Надзвичайні події

П’яний водій влетів на приватне подвір’я, проламавши паркан (Фото)

Учора близько сьомої вечора екіпаж патрульної поліції, який несе службу на автодорозі М-01, отримав інформацію, що в селі Гарбузин Козелецького району сталася дорожньо-транспортна пригода, – легковий автомобіль в’їхав у паркан приватного будинку та пошкодив його. Екіпаж вирушив на місце пригоди.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Городнянському районі перекинувся «Fiat»

Прибувши за вказаною адресою, поліцейські побачили, що авто не просто в’їхало в паркан, а лежить на подвір’ї перекинутим. З’ясувалося, що за кермом транспортного засобу був 44-річний житель Козелецького району, він перебував на місці пригоди. Що сталося і з якої причини автівка опинилася за межами проїжджої частини перекинутою, лежачи на даху, чоловік пояснити не зміг.

Патрульні помітили у водія характерні зовнішні ознаки алкогольного сп’яніння та запропонували йому пройти огляд у медичному закладі. Чоловік одразу взявся пропонувати вирішити питання на місці за 200 доларів США і без складання адміністративних матеріалів. Охоронці порядку попередили водія про протизаконність його дій і кримінальну відповідальність за пропозицію неправомірної вигоди, але чоловік продовжував наполягати. Після неодноразового попередження та прохання припинити свої протизаконні дії охоронці порядку повідомили водієві, що на місце викликана слідчо-оперативна група для документування факту пропозиції хабара.

У результаті патрульні склали на водія два адміністративні протоколи: за ст. 130 (керування транспортним засобом особою, яка перебуває в стані алкогольного сп’яніння) та ст. 124 (порушення правил дорожнього руху, що спричинило пошкодження транспортних засобів чи іншого майна), а також винесли постанову за ч. 1 ст. 126 (керування транспортним засобом особою, яка не має відповідних документів на право керування таким транспортним засобом) Кодексу України про адміністративні правопорушення.

82266905_2211124365858568_7344339259492401152_o

У подальшому водій продовжив своє спілкування вже зі слідчим.

Патрульна поліція Чернігівської області

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Ще статті по темі

Back to top button