Надзвичайні події

Патрульний застрелив нападника з ножем: стали відомі подробиці сутички на Жабинського в Чернігові (Фото)

Сьогодні, 14 травня, близько 11-ї ранку на лінію 102 надійшов виклик про домашнє насильство в одній із квартир по вулиці Жабинського в Чернігові. Сусіди почули жіночі крики про допомогу і нібито чоловік погрожував жінці фізичною розправою.

Про це ЧЕline повідомив речник патрульної поліції Віталій Копистко.

На виклик приїхали два екіпажі патрульної поліції. Правоохоронці ще з вулиці почули крики чоловіка та благання про допомогу жінки. Зазначимо, що жінка – співмешканка нападника.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Чернігові чоловік напав із ножем на поліцейських (Фотофакт)

«Оскільки була загроза життю людини, поліцейські ухвалили рішення проникнути до квартири. Підручними засобами відчинили двері та побачили чоловіка, який в обох руках тримав ножі», – розказав Копистко.

За його словами, чоловік був агресивний і не реагував на команди патрульних покласти ножі. Після цього, за словами Віталія Копистка, раптово чоловік пішов із ножами на правоохоронців.

«Відповідно до Закону України «Про Національну поліцію», патрульні застосували вогнепальну зброю і поранили чоловіка», – сказав речник поліції.

Правоохоронці викликали на місце події «швидку» і до її приїзду надавали першу медичну допомогу пораненому чоловікові. По приїзду лікарі «швидкої» більше години намагалися реанімувати нападника, але врятувати його життя так і не вдалося.

Керівництвом Патрульної поліції вже ініційована службова перевірка, аби надати оцінку діям співробітників. Також повідомлено і прокуратуру.

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Ще статті по темі

Back to top button