Надзвичайні події

Під Авдіївкою загинув боєць з Чернігівщини

У неділю в боях на Донбасі загинули четверо українських бійців.

Про це ЧЕline повідомили у прес-центрі штабу АТО. Поранено п’ятьох військових. Наразі бойовики обстрілюють українські війська по всіх напрямках.

“На Донецькому – після масованих обстрілів з мінометів у районі Авдіївки окупанти намагалися штурмувати наші позиції, та, зазнавши втрат, змушені були відступити. Протягом дня вони продовжили обстріли з мінометів по Авдіївці, Опитному та Кам’янці. Танк вів вогонь по Пісках.

О 13.45, після обстрілів наших позицій із гранатометів різних калібрів, окупанти здійснили чергову спробу вибити наших військових із позицій у районі Авдіївки. Штурм закінчився для бойовиків невдачею”, – сказано в повідомленні штабу.

За словами речника Міноборони з питань АТО, близько п’ятої ранку позиції української армії під Авдіївкою зазнали потужного обстрілу з мінометів і гранатометів, а за дві години сепаратисти пішли на штурм. Сили АТО відбили напад й здійснили контратаку, внаслідок чого нападники відступили, сказав Олександр Мотузяник.

Один із чотирьох загиблих – Володимир Бальченко, родом із Борзнянського району. Боєць проходив службу у 72-ї ОМБР у званні молодшого сержанта.

Ще статті по темі

Back to top button