Надзвичайні події

Під колесами «Жигулів» загинув 82-річний чоловік

Протягом минулої доби зареєстровано 6 небезпечних подій, а саме: 1 дорожньо-транспортну пригоду, 4 пожежі та 1 нещасний випадок.

Про це ЧEline повідомили в Департаменті з питань цивільного захисту та оборонної роботи.

Унаслідок цих подій загинули 2 особи та 1 особа постраждала.

Стан доріг:

Для гарантування безпеки дорожнього руху на дорогах області працювали 139 одиниць спецтехніки та 174 осіб обслуговуючого персоналу від ДП «Чернігівський облавтодор». Стан доріг і мостів задовільний, проїзд автотранспорту забезпечено.

Дорожньо-транспортні пригоди – 1:

У с. Хаєнки Ічнянського району по вулиці Миру на заокругленні дороги о 12 год. 27 хв. 29 листопада водій автомобіля «ГАЗ-4301» не врахував стану проїжджої дороги, не впорався з керуванням і здійснив наїзд на пішохода.

Унаслідок пригоди пішохід, 1934 року народження, отримав тілесні ушкодження, був доставлений водієм до Ічнянської центральної районної лікарні, де від отриманих травм помер.

Пожежі – 4, з них 3 пожежі в житловому секторі та  1 інша пожежа.

Інші події – 1:

У м. Ніжині по вулиці Чернігівській, 112 о 14 год. 10 хв. 29 листопада при проведенні земельних робіт залізобетонною плитою придавило Корсака С.М. та Кубрака О.Г. Внаслідок події Корсак С.М., 1984 року народження, загинув на місці аварії, Кубрак О.Г., 1992 року народження, отримав тілесні ушкодження і був доставлений до відділення травматології Ніжинської центральної районної лікарні.

Ще статті по темі

Back to top button