Надзвичайні події

Подробиці пожежі в обласній дитячій лікарні: евакуйовано 56 осіб (Фото)

18 листопада о 19:55 до оперативно-координаційного центру Управління ДСНС України у Чернігівській області надійшло повідомлення про пожежу в палаті № 13 інфекційного відділення Комунального некомерційного підприємства «Чернігівська обласна дитяча лікарня» Чернігівської обласної ради, що в обласному центрі по вул. Пирогова, 16.

Про це повідомляє У ДСНС в Чернігівській області.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: В обласній дитячій лікарні сталася пожежа (Фото)

За підвищеним номером виклику о 20:01 до місця події прибули 9 відділень пожежно-рятувальних підрозділів міста на автоцистернах і автодрабині. На той час спостерігалося задимлення на першому поверсі інфекційного відділення для дітей раннього віку. Черговим персоналом закладу проводилась евакуація пацієнтів із першого та другого поверхів до інших корпусів лікарні. Всього евакуйовано 30 дітей і 26 дорослих. Вогнеборці в апаратах захисту органів дихання та зору о 20:10 локалізували та о 20:15 остаточно ліквідували пожежу. Внаслідок події вогнем пошкоджено дитяче ліжко, стеля та підлога на площі 1 кв.м., знищено світильник, постільна білизна, подушка та матрац.

Імовірною причиною пожежі стало коротке замикання електричної мережі в люмінесцентному світильнику на стелі палати. Жертв і постраждалих немає.

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Ще статті по темі

Back to top button