Надзвичайні події

Поліція шукає свідків ДТП поблизу Снов’янки

Поліція звертається до громадян, які 1 жовтня стали свідками ДТП на автодорозі «Чернігів – Мена – Сосниця – Грем’яч» у селі Снов’янка.

Про це ЧEline повідомили в секторі комунікації Головного управління Національної поліції в Чернігівській області.

Того дня поблизу будинку № 62 по вулиці Зарічній водій мопеда «Delta» отримав тілесні ушкодження та був госпіталізований до лікувального закладу у вкрай важкому стані.

У провадженні слідчого відділення Чернігівського районного відділення поліції перебуває кримінальне провадження, відкрите за частиною 1 статті 286 Кримінального кодексу України (порушення правил безпеки дорожнього руху).

У ході досудового розслідування встановлено, що 1 жовтня близько 8:30 чернігівець, керуючи автомобілем «Ford Escort», на автодорозі «Чернігів – Мена – Сосниця – Грем’яч» у напрямку м. Мена в селі Снов’янка здійснив зіткнення з мопедом «Delta» під керуванням місцевого мешканця, який рухався в попутному напрямку.

Унаслідок ДТП водій мопеда «Delta» отримав тілесні ушкодження та був госпіталізований у непритомному стані до лікувального закладу Чернігова та перебуває у вкрай важкому стані.

Поліція шукає очевидців і свідків цієї дорожньо-транспортної пригоди.

Також поліцейські просять відгукнутися водія та пасажирів автомобіля жовтого кольору типу фургон, що у цей час, проїжджаючи повз місце ДТП, зупинявся, бо вони є очевидцями виконання маневру водієм мопеда.

Ваші свідчення допоможуть встановити точні обставини ДТП.

Контактні телефони: 3-15-22; 3-15-28; +380-937-069-457.

Не залишайтеся байдужими.

Ще статті по темі

Back to top button