Надзвичайні події

Поліція та громадськість шукають у лісах браконьєрів (Фото)

Мобільна група поліції разом із активістами громадських об’єднань «Вільні Люди», «Агентство територіальної безпеки», Товариство сприяння обороні України та іншими проводить нічні патрулювання лісами області для протидії браконьєрам.

Про це ЧЕline повідомили в секторі комунікації поліції Чернігівської області.

Маршрут патрулювання визначає керівництво поліції й доводить його до відома членів групи безпосередньо перед виїздом на інструктажі.

Поліцейські виїжджають у рейди з табельною вогнепальною зброєю, спецзасобами, засобами зв’язку, бронежилетами та кулезахисними шоломами. У рейдувальників є не тільки зброя, а й тепловізор і чималий бойовий досвід, бо майже всі вони пройшли через російсько-українську війну на Донбасі і вміють рухатися лісом без зайвого галасу.

Уже є й перші результати роботи. Наприклад, під час тривалих травневих вихідних мобільна група зафіксувала численні незаконні вирубки. В результаті проведеного комплексу превентивних заходів і профілактичної роботи вже запобігли вирубці значної кількості цінних дерев у борах і дібровах нашого краю.

Правоохоронці звертаються до небайдужих громадян із проханням повідомляти про відомі вам факти викрадання лісу. Лише в тісній співпраці громади та поліції вдасться зупинити лісову мафію.

Контактний телефон: (067)225-13-06 або102.

Не залишайтеся байдужими.

Читайте новини ЧЕline у Facebook.

Ще статті по темі

Back to top button