Надзвичайні події

Поліція з’ясовує обставини ДТП за участі мікроавтобуса та легковика, в якій постраждали дев’ятеро осіб

Учора, 28 червня, на трасі поблизу села Лемеші Козелецької громади сталася дорожньо-транспортна пригода з мікроавтобусом і легковим автомобілем. Унаслідок зіткнення постраждали обидва водії та семеро пасажирів маршрутного автобуса.

28 червня близько 16-ї години до поліції надійшло повідомлення про те, що на трасі «Київ – Чернігів» поблизу зупинки в селі Лемеші сталася ДТП.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Козельці водійка авто збила велосипедиста

Поліція встановила, що 25-річний водій легкового автомобіля рухався в напрямку Чернігова, не впорався з керуванням і виїхав на зустрічну смугу, де зіткнувся з мікроавтобусом під керуванням 41-річного мешканця Борзни.

Унаслідок дорожньо-транспортної пригоди травмувалися дев’ятеро осіб, зокрема й обидва водії.

Відомості про подію були внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань.

Слідчий відкрив провадження за частиною 1 статті 286 Кримінального кодексу України (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особою, яка керує транспортним засобом, що спричинило потерпілому середньої тяжкості тілесне ушкодження).

Її санкція передбачає покарання у вигляді штрафу, виправних робіт на строк до двох років, або арешту на строк до шести місяців, або обмеження волі на строк до трьох років, з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років.

Поліція Чернігівської області

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Ще статті по темі

Back to top button