Надзвичайні події

Пошуки тривали усю ніч: поліцейські Чернігівщини розшукали зниклого 3-річного хлопчика (Фото)

Поліцейські, рятувальники, небайдужі місцеві мешканці усю ніч прочісували село Високе Ніжинського району, де зник 3-річний Владислав. Дитину знайшли на світанку за кілометр від дому.

Про це повідомляє Поліція Чернігівщини. 

«Дві години тому зник мій маленький син. Допоможіть!» — саме таке повідомлення надійшло на службу 102 сьогодні після опівночі.

Розгублена мати повідомила, що звечора залишила двох своїх малолітніх дітей у куми і пішла у своїх справах. Близько 22-ї години Владислав прокинувся, вийшов з оселі та пішов у невідомому напрямку. Дорослі дві години шукали дитину самостійно, однак безрезультатно.

Після надходження виклику негайно було піднято по тривозі поліцейських Ніжинського райуправління та Борзнянського відділення поліції, управління превентивної діяльності, відділу ювенальної превенції обласної поліції. Прибув поліцейський кінолог зі службовим собакою. До них долучилися рятувальники ДСНС та численні представники громадськості.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Розлив Десни у селі на Чернігівщині (Фоторепортаж)

На місці події поліцейські розподілили територію села та його околиць на умовні сектори пошуку і розпочали прочісування.

– Не можна було гаяти ані хвилини: адже довкола села – порослі очеретом болота, ліс, поле та річка. Тож усю ніч тривали безперервні пошуки зниклої дитини, – розповідає керівник ювенальної превенції обласної поліції Оксана Огненко. – Після світанку розшук увінчався успіхом. Наші поліцейські почули плач дитини і виявили хлопчика біля сіновалу у дворі одного з господарств. Воно розташоване приблизно за кілометр від місця зникнення малюка. Щоб дістатися до дитини поліцейським довелося перелізти через двометровий паркан. Ймовірно, Владислав зайшов до господарства з іншої сторони через поле і заснув у сіннику. Хлопчик був наляканий, проте цілий та неушкоджений. 

Поліцейські на руках принесли втомлену дитину та передали матері. Владислава вже оглянули медики – з ним все добре.

Співробітники ювенальної превенції обласної поліції провели з матір’ю дитини профілактичну роботу задля недопущення подібних випадків у майбутньому.

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Ще статті по темі

Back to top button