Надзвичайні події

Протягом минулого тижня на Чернігівщині сталося 173 пожежі (Фото)

Упродовж минулого тижня з 05 по 12 квітня щоденно в підрозділах Головного управління ДСНС України у Чернігівській області перебувало на цілодобовому чергуванні 190 чоловік особового складу та 66 одиниць спеціальної техніки.

Вогнеборцями врятовано шість осіб, ліквідовано 148 пожеж, з яких 1 виникла на об’єкті, 32 — в житловому секторі громадян, 3 — на транспорті, 107 в природніх екологічних системах та 5 інших. На жаль, у вогні загинуло три особи, 1 особу травмовано.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Поблизу Чернігова сталася пожежа житлового будинку

Фахівці групи піротехнічних робіт та підводного розмінування Аварійно-рятувального загону спецпризначення 12 раз залучалися до дій за призначенням. Загалом виявлено та знищено 42 вибухонебезпечні предмети часів Другої світової війни, зокрема, 2 артилерійські снаряди калібром 152 мм, 2 артилерійські снаряди калібром 76 мм,  28 артилерійських снарядів калібром 45 мм, 3 мінометні міни калібром 82 мм, 2 мінометні міни калібром 50 мм, 3 ручні гранати РГД-33, 1 ручна граната РГ-42 та 1 ручну гранату Ф-1.

Крім того, підрозділи оперативно-рятувальної служби Чернігівщини 13 разів залучалися для надання допомоги та проведення інших невідкладних робіт.

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

У ДСНС в Чернігівській області

Ще статті по темі

Back to top button