Надзвичайні події

Реєстрація фактів виникнення пожеж: адреси ГУ ДСНС України у Чернігівській області

У зв’язку з інтенсивними обстрілами населених пунктів і територій області російськими військами рятувальникам підрозділів Головного управління ДСНС не завжди безпечно виїжджати та реєструвати факти виникнення пожеж, які мали місце упродовж активної фази військових дій. Для оформлення всіх необхідних документів, відповідно до вимог чинного законодавства, просимо вас звертатися до районних управлінь та відділів ГУ ДСНС України у Чернігівській області за такими адресами:

Чернігівський район та м. Чернігів: 

Чернігівське районне управління Головного управління ДСНС України у Чернігівській області (вул. Захисників України, 4, м. Чернігів).

Ніжинський район та м. Ніжин: 

Ніжинське районне управління Головного управління ДСНС України у Чернігівській області(вул. Студентська, 2, м. Ніжин).

Прилуцький район та м. Прилуки: 

Прилуцьке районне управління Головного управління ДСНС України у Чернігівській області(вул. Київська, 236А, м. Прилуки).

Корюківський район: 

Корюківський районний відділ Головного управління ДСНС України у Чернігівській області (вул. Передзаводська, 1, м. Корюківка).

Новгород-Сіверський район: Новгород-Сіверський районний відділ Головного управління ДСНС України у Чернігівській області (вул. Козацька, 42A, м. Новгород-Сіверський).

Головне управління ДСНС України у Чернігівській області

Ще статті по темі

Back to top button