Надзвичайні події

Результатом нетверезого водіння стала ДТП (Фото)

18 червня близько першої години ночі один з екіпажів патрульної поліції отримав інформацію, що на вулиці Ціолковського поблизу автозаправної станції сталася дорожньо-транспортна пригода – автомобіль Daewoo зіткнувся з електроопорою. Постраждалих немає.

Прибувши на місце та поспілкувавшись із водієм, патрульні з’ясували, що він із якихось причин не впорався з керуванням і наїхав на відбійник. За яких саме обставин сталася аварія, чоловік пояснити не зміг.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На «острівці безпеки» в Іванівці знову ДТП

Під час спілкування поліцейські звернули увагу, що у водія наявні зовнішні ознаки алкогольного сп’яніння. Громадянин погодився на пропозицію правоохоронців пройти огляд на встановлення чи спростування факту алкогольного сп’яніння. Його доставили до медичного закладу.

У наркодиспансері алкотестер показав рівень алкоголю в організмі водія 1,62 проміле.

35514128_1835740423396966_1316104900072964096_n

Патрульні склали на громадянина два адміністративні протоколи: за ст. 130 (керування транспортними засобами особами, які перебувають у стані алкогольного сп’яніння) та ст. 124 (порушення правил дорожнього руху, що спричинило пошкодження транспортних засобів, дорожніх споруд чи іншого майна) Кодексу України про адміністративні правопорушення.

Джерело: патрульна поліція Чернігівської області

Ще статті по темі

Back to top button