Надзвичайні події

Розшук: зникли безвісти жінка з 10-річною донькою

QComgqptXY4

33-річна жінка Юлія Оношко разом із своєю 10-річною донькою Вікторією Оношко 28 липня о 18:25 пішла з дачного будинку №206 по вул. №8 в садовому товаристві «Жавинка», Чернігівського району та до теперішнього часу не повернулась.

З заявою про розшук до поліції 28 липня звернулась 53-річна Лариса Дудко.

Про це ЧEline повідомило власне джерело.

Прикмети:

Оношко Юлія Вікторівна, 1983 р.н., мешканка м. Чернігова, вул. Рокосовського, 11/7, перебуває на обліку в ЧОПНЛ:

зріст 158 см., середньої статури, має довге чорняве кучеряве волосся, очі світло-карі, ймовірно одягнута в чорний купальник, світлу футболку, чорну спідницю в білий горох, резинові капці.

Особливі прикмети: на горлі має шрам у вигляді круга. При собі мала сумку через плече коричневого кольору та посвідчення пенсіонера.

Оношко Вікторія Євгеніївна, 2006 р.н., мешканка м. Чернігова, вул. Самоквасова 5/10:

зріст 142 см., середньої статури, має довге русяве кучеряве волосся, очі зелені, ймовірно одягнута в оранжевий купальник, джинсову спідницю світло-голубого кольору та світлу футболку, резинові капці.

Особливі прикмети: на горлі має шрам довжиною 15 см., також на грудній клітці в області серця мається шрам близько 5 см.

Останні неодноразово без попередження залишали місце проживання не повідомляючи місце перебування та поверталися через деякий час. З місця події вилучено: волосся, слід пальців рук, 3 фотокартки.

Ще статті по темі

Back to top button