Надзвичайні події

Рятувальники Чернігівщини: тиждень у цифрах (Фото)

Упродовж тижня рятувальники Чернігівщини продовжували проводити заходи з ліквідації надзвичайної ситуації, яка сталася 9 жовтня на території арсеналу боєприпасів у селищі Дружба Ічнянського району. Піротехнічними підрозділами очищено 17 га прилеглої території, залишилось очистити 3 га. Протягом тижня вилучено 7220 вибухонебезпечних предметів.

Про це ЧЕline повідомили в У ДСНС України у Чернігівській області.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Рятувальники застерігають любителів зимової риболовлі

Минулого тижня вогнеборці ліквідували 31 пожежу, з яких 27 — у житловому секторі громадян.  На пожежах загинули 4 особи, 2 людини травмовані та 2 врятовані.

Також рятувальники двічі залучалися для проведення аварійно-рятувальних робіт по ліквідації наслідків дорожньо-транспортних пригод на автошляхах області, відшукали та підняли на поверхню тіло рибалки, який потонув у р. Десна неподалік м. Чернігова.

Групою піротехнічних робіт та підводного розмінування Аварійно-рятувального загону спецпризначення знищено у встановленому порядку 2 вибухонебезпечні предмети, що були виявлені на території Ічнянського та Корюківського районів.

Крім того, рятувальники області 8 разів залучалися для надання допомоги працівникам Національної поліції, медичним працівникам та громадянам.

Ще статті по темі

Back to top button