Надзвичайні події

Рятувальники Чернігівщини за добу вивільнили 45 транспортних засобів із засніжених ділянок доріг (Фото)

Рятувальники Чернігівщини впродовж минулої доби 25 разів залучалися до надання допомоги з вивільнення транспортних засобів, які через негоду потрапили у снігові замети та складні ділянки доріг. Надзвичайниками вивільнено 45 одиниць техніки, надано допомогу 87 особам.

Так, до Служби порятунку «101» смт Ріпки надійшло повідомлення про те, що на автодорозі М-01 Київ-Чернігів-Нові Яриловичі неподалік митного переходу «Нові Яриловичі» 3 вантажні автомобілі потрапили в сніговий замет та перекрили рух. Внаслідок цього рейсовий автобус «MAZ» сполученням «Мінськ-Київ», в якому знаходилась 21 людина опинився заблокованим та не міг рухатись далі. Рятувальники 6-ої Державної пожежно-рятувальної частини автомобілем підвищеної прохідності за допомогою тросу відбуксирували транспортні засоби із засніженої ділянки дороги. Згодом рух було відновлено.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Рух транспорту на пункті пропуску «Сеньківка» відновлений

У м. Городня рятувальники 4-ої Державної пожежно-рятувальної частини визволили зі снігового полону автомобіль швидкої медичної допомоги, який повертався з виклику. Всередині перебували лише медики.

На Бобровиччині бійці 15-ої Державної пожежно-рятувальної частини поблизу с. Макарівка надали допомогу по буксируванню з ускладненої ділянки дороги рейсового автобусу, в салоні якого знаходилось 8 пасажирів.

Надзвичайники 10-ої Державної пожежно-рятувальної частини м. Мена вивільнили вантажний автомобіль «DAF», який на автодорозі Чернігів — Грем`яч біля с. Волосківці з’їхав у кювет та застряг.

А на Сосниччині біля с. Мале Устя черговий караул 10-го Державного пожежно-рятувального поста відбуксирував на  безпечну ділянку дороги 3 вантажівки, звідки вони самостійно продовжили свій шлях.

Загалом від підрозділів Управління ДСНС в області залучалось 88 чоловік особового складу та 25 одиниць пожежно-рятувальної техніки підвищеної прохідності.

У ДСНС України у Чернігівській області

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Ще статті по темі

Back to top button