Надзвичайні події

Рятувальники розказали подробиці пожежі у п’ятиповерхівці на Гончій

6 листопада о 19:17 до оперативно-координаційного центру Управління ДСНС України у Чернігівській області надійшло повідомлення про пожежу в одній з квартир на першому поверсі п’ятиповерхового житлового будинку, що по вул. Гончій, 12 в обласному центрі. Загорання помітили сусіди й викликали вогнеборців, а самі намагались вивести з небезпечної зони чоловіка, який перебував у помешканні. Проте, через сильне задимлення цього їм не вдалося.

На місце події оперативно прибуло чотири відділення міських пожежно-рятувальних підрозділів У ДСНС України у Чернігівській області у складі 14 чоловік особового складу та 4 одиниць спеціальної техніки. У апаратах захисту органів дихання і зору надзвичайники врятували з небезпеки 43-річного мешканця квартири. Постраждалого винесли на свіже повітря та передали медичним працівникам. З діагнозом отруєння чадним газом його каретою швидкої медичної допомоги було доставлено до Чернігівської міської лікарні № 3.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Пожежа на Гончій: 43-річного чоловіка госпіталізовано через отруєння чадним газом (Відео)

Вогнеборці о 19:30 локалізували, а о 19:50 остаточно ліквідували загоряння. Вогнем частково знищено та пошкоджено майно. Причиною виникнення пожежі послужила необережність постраждалого при палінні.

Рятувальники ДСНС України застерігають: дотримуйтесь правил пожежної безпеки, проявляйте обережність у поводженні з вогнем. Не допускайте паління у помешканнях, особливо після вживання спиртних напоїв, ретельно гасить недопалки й сірники.

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Ще статті по темі

Back to top button