Надзвичайні події

Сапери Чернігівщини вилучили 25 вибухонебезпечних предметів за добу

27 квітня сапери групи піротехнічних робіт Аварійно-рятувального загону ГУ ДСНС України в Чернігівській області здійснили шість залучень на повідомлення щодо виявлення громадянами вибухонебезпечних предметів у Чернігівському, Корюківсьому районах, а також у м. Сновськ і Чернігів. Про це повідомляють у головному управлінні ДСНС України у Чернігівській області.

За їх результатами піротехніки вилучили 25 одиниць вибухонебезпечних предметів. Ці боєприпаси було транспортовано на спеціальному автомобілі відповідно підготовленими фахівцями-піротехніками з дотриманням усіх правил безпеки на сортувальний майданчик, де в подальшому вони будуть знищені.

Рятувальники вкотре звертаються до громадян бути уважними та обережними і при виявленні таких предметів у жодному разі їх не торкайтеся, не намагайтеся їх перенести або розібрати, відійдіть від місця знахідки на безпечну відстань (не менше як 100 м) і повідомте екстрені служби за номерами 101 або 102.

Особливо це стосується мешканців тих населених пунктів, на території яких відбувались активні бойові дії, а також які тривалий час перебували під окупацією російськими військами.

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Ще статті по темі

Back to top button