Надзвичайні події

Смертельна ДТП у Чернігівському районі: позашляховик зіткнувся з мікроавтобусом

Поліція розслідує обставини дорожньо-транспортної пригоди в Чернігівському районі, внаслідок якої двоє людей загинули й одна зазнала тілесних ушкоджень.

Повідомлення про дорожньо-транспортну пригоду поблизу села Кіпті надійшло до поліції вчора, 21 листопада, близько 10:15. На місце події прибула група реагування патрульної поліції та слідчий із розслідування злочинів у сфері транспорту поліції області. Про це повідомляють у поліції Чернігівської області.

За попередньою інформацією, 50-річний водій автомобіля Volkswagen GOLF, рухаючись автодорогою Київ – Чернігів – Н.Яриловичі, біля села Кіпті не впорався з керуванням і виїхав на смугу зустрічного руху. Там автівка зіткнулася з мікроавтобусом Volkswagen Т4. Унаслідок дорожньо-транспортної пригоди водій і пасажир легковика загинули. Травмований водій мікроавтобуса був доставлений до лікарні.

Поліція відкрила провадження за частиною 3 статті 286 Кримінального кодексу України (порушення правил безпеки дорожнього руху, що спричинило смерть кількох осіб).
Нині триває досудове розслідування.

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Ще статті по темі

Back to top button