Надзвичайні події

Смертельна ДТП у Чернігові (Фото)

Поліція розслідує обставини дорожньо-транспортної пригоди в Чернігові, внаслідок якої загинула 84-річна місцева мешканка.

Повідомлення про дорожньо-транспортну пригоду надійшло до поліції вчора близько 18:00. На місце події прибув екіпаж патрульної поліції та слідчий з розслідування злочинів у сфері транспорту поліції області.

За попередньою інформацією, 32-річний водій автомобіля «RENAULT KANGOO», рухаючись в Чернігові по вулиці 1-го Травня, неподалік будинку 66, здійснив наїзд на пішохода. В результаті ДТП пішохід отримала тілесні ушкодження, від яких померла на місці події.

За цим фактом поліція відкрила провадження за частиною 2 статті 286 Кримінального кодексу України (порушення правил безпеки дорожнього руху, що спричинило смерть потерпілого або заподіяли тяжке тілесне ушкодження).

Нині триває досудове розслідування.

Поліцейські звертаються до всіх, кому що-небудь відомо про обставини цієї події, з проханням телефонувати за номерами: (0462) 619-838 або 073-200-12-31.

Також поліція закликає пішоходів та велосипедистів вдягати світлий одяг та подбати про наявність світловідбиваючих елементів у темний час доби. Обов’язково такі елементи мають бути на одязі дітей. Такі прості заходи безпеки рятують життя та здоров’я.

Ще статті по темі

Back to top button