Надзвичайні події

Сніг і ДТП: патрульні поліцейські розповіли про ситуацію на дорогах

Традиційно з першими заметілями ситуація на автодорогах ускладнюється. Бо водії ще не призвичаїлися до керування автівкою в нових погодних умовах і на слизьких автодорогах. Окрім того, є такі водії, які ще не встигли «перевзути» свої автівки на зимовий лад.

Випробування першим снігом Україна проходила 27 листопада, коли комунальним та іншим службам доводилося працювати в посиленому режимі. До речі, роботи додалося і патрульним поліцейським.

«ДТП зі смертельними наслідками тоді, на щастя, не було. На нашій території обслуговування – це місто Чернігів та автодорога М01, – зафіксовано тільки п’ять ДТП без травмованих, які звернулися на лінію 102», – повідомила Руслана Железняк, речниця Патрульної поліції в Чернігівській області.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Негода на Чернігівщині: поліцейські продовжують допомагати громадянам (Фото)

Сьогодні до України прийшов новий циклон. Тож патрульні поліцейські, як і в понеділок, несуть службу в посиленому режимі.

«Готові до будь-якої негоди. Нині збільшена кількість екіпажів, які працюють і допомагають комунальній техніці. У понеділок патрульні виштовхували транспорт із людьми зі снігових пасток і вживали заходів щодо забезпечення роботи снігоприбиральної техніки. Наразі в цьому потреби немає. Комунальники самі справляються. Але за потреби вони нас викликають через ситуації з ускладненням дорожнього руху і ми їм допомагаємо», – пояснила Руслана Железняк.

Під час підготовки цього матеріалу, 29 листопада, стало відомо про сьогоднішню аварію на Менщині. Зіштовхнулися легковий автомобіль і пасажирська маршрутка, яка їхала з Сосниці до Чернігова. Всі живі, але різних травм зазнали дев’ятеро осіб.

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Ірина Осташко

Ще статті по темі

Back to top button