Надзвичайні події

Спроба самогубства: стали відомі нові подробиці пожежі в Десні (Фото)

В одній з квартир п’ятиповерхівки стався вибух газу і пожежа. Господар отримав опіки й нині отримує повноцінну медичну допомогу в місцевому госпіталі. Поліція проводить досудове розслідування.
Увечері 9 вересня до Козелецького відділення поліції ГУНП в Чернігівській області надійшло повідомлення про вибух у п’ятиповерховому будинку в селищі Десна. В квартирі розпочалася пожежа, яку локалізували рятувальники.
На місце події прибула слідчо-оперативна група Козелецького відділення поліції та вибухотехніки.
Правоохоронцям господар розповів, що вирішив покінчити життя самогубством і перерізав газовий шланг на кухні, а через деякий час закурив сигарету. Перед цим протягом останніх півроку чоловік зловживав спиртними напоями.
Вибух та пожежа повністю знищили одну з кімнат квартири, інші кімнати пошкоджені, в них відсутні вікна. Чоловік отримав опіки тіла різного ступеню й поміщений до місцевого госпіталю, загрози його життю немає.
Вибухотехніки обстежили помешкання і не виявили будь-яких вибухових речовин чи небезпечних предметів.
Наразі поліція проводить досудове розслідування за статтею 270 Кримінального кодексу України (порушення встановлених законодавством вимог пожежної безпеки).
Максимальна санкція статті передбачає покарання у вигляді обмеження волі на строк до трьох років або позбавлення волі на той самий строк.
Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv
Поліція Чернігівської області

Ще статті по темі

Back to top button