Надзвичайні події

Стали відомі подробиці пожежі у навчальному закладі (Фото)

3 березня о 02:08 до Служби порятунку «101» у Бахмацькому районі надійшло повідомлення про загоряння в приміщенні навчально-виховного комплексу «Загальноосвітній навчальний заклад I-II ступенів-дошкільний навчальний заклад» Бахмацької районної ради, що у с Пальчики за 13 км від районного центру. Загоряння помітили місцеві жителі, які й викликали вогнеборців.

На ліквідацію пожежі оперативно було залучено 2 відділення 14-ої Державної пожежно-рятувальної частини м Бахмач, 1 відділення 15-го Державного пожежно-рятувального посту м. Батурин, 1 відділення 24-ої Державної пожежно-рятувальної частини м. Борзна Управління ДСНС України у Чернігівській області, сільські вогнеборці з сіл Пальчики, Городище, Курінь, а також ПСП «Авангард» с. Пальчики. На час прибуття підрозділів вогнем було охоплено дах будівлі по всій площі, а в середині приміщення спостерігалося горіння.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Бахмацькому районі горів дитсадок

Пожежу о 03:20 локалізували та о 06:25 остаточно ліквідували. Загалом на гасіння залучалося понад 25 вогнеборців та 7 одиниць спеціальної техніки.

Вогнем знищено покрівлю і перекриття на площі 400 кв.м, майно закладу.

В навчальному закладі навчається 29 дітей, з яких 9 дошкільнят. Ймовірною причиною виникнення пожежі послужило-порушення правил пожежної безпеки при експлуатації теплогенеруючих агрегатів та обладнання. Жертв та постраждалих немає.

На місці події працювала мобільно-оперативна група Управління ДСНС України у Чернігівській області.

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

У ДСНС в Чернігівській області

Ще статті по темі

Back to top button