Надзвичайні події

Стали відомі подробиці учорашньої ДТП (Фото)

4 жовтня близько другої дня на перехресті вулиць Кільцева і Михалевича сталася дорожньо-транспортна пригода – тягач Freightliner із напівпричепом виїхав на смугу зустрічного руху та зіткнувся з легковим автомобілем Ford. На щастя, в аварії ніхто не постраждав.

За версією водія фури, під час руху його підрізав легковик, який, не зупиняючись, поїхав далі. Щоб уникнути зіткнення з авто попереду, водій важковаговика почав екстрене гальмування. Багатотонна машина з напівпричепом продовжувала рухатися мокрим асфальтом за інерцією та виїхала на смугу зустрічного руху, зіткнувшись з автомобілем Ford, який рухався в зустрічному напрямку.

Згідно з Правилами дорожнього руху, водій транспортного засобу під час руху має обрати безпечну швидкість у межах встановленої, враховувати дорожню обстановку, особливості вантажу, який перевозить, і стан транспортного засобу, а також зважати на погодні умови.

Патрульні, які прибули на місце ДТП, за порушення відповідних пунктів Правил дорожнього руху, що призвели до автомобільної аварії, склали на водія фури адміністративний протокол за ст. 124 Кодексу України про адміністративні правопорушення – порушення правил дорожнього руху, що спричинило пошкодження транспортних засобів. Подальшу долю водія вирішить суд.

Джерело: Патрульна поліція Чернігова

Читайте новини ЧЕline у соціальних мережах Instagram та Facebook.

Ще статті по темі

Back to top button