Надзвичайні події

Стан гідрологічної обстановки на окремих ділянках Чернігівщини

Через активні процеси льодоутворення з різкими коливаннями рівнів води на річках області, спостерігається ускладнення гідрологічної обстановки на окремих ділянках:

Так, через затоплення під’їзних шляхів до понтонних мостів через р. Десна та р. Віть, ділянки довжиною до 6 м та рівнем води до 70 см,  тимчасово припинено пряме транспортне сполучення автодорогою місцевого значення Новгород-Сіверський-Бирине  з населеними пунктами с. Бирине, с. Прокопівка та с. Підгірне Новгород-Сіверського району.

У м. Остер Чернігівського району — перелито  проїзну частину по вул. Соборності. Ділянка довжиною до 50 м та глибиною до 18 см.

Про це повідомляють у головному управлінні ДСНС України у Чернігівській області.

Через затоплення  проїзної частини автодороги місцевого значення Мньов — Пустинки, ділянка довжиною до 8 м та глибиною до 15 см, ускладнене транспортне сполучення з с. Пустинки Чернігівського району.

У с. Мньов Чернігівського району — перелито  проїзну частину по вул. Набережна. Ділянка довжиною до 40 м та глибиною до 35 см. 

У смт Радуль Чернігівського району — перелито  проїзну частину по вул. Новікова. Ділянка довжиною до 30 м та глибиною до 132 см.  

Через затоплення проїзної частини автодороги місцевого значення Смичин — Конотоп — Смяч ускладнене транспортне сполучення з с. Малий Дирчин Чернігівського району. Ділянка довжиною до 25 м та глибиною до 30 см.

У с. Старі Яриловичі Чернігівського району — перелито проїзну частину по вул. Першотравнева. Ділянка довжиною до 10 м та глибиною до 60 см. 

У всіх випадках підтоплень присадибних ділянок, будівель та споруд житлового і господарського призначення в населених пунктах не виявлено.

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Ще статті по темі

Back to top button