Надзвичайні події

П’яні за кермом: у Чернігові сталося три ДТП (Фото)

Вчора ввечері у Чернігові сталося три ДТП за участі нетверезих водіїв. На щастя, ніхто не постраждав.

Так, близько 17-ї години патрульні поліцейські отримали інформацію, що на вулиці Івана Мазепи сталася дорожньо-транспортна пригода за участі трьох авто.

Прибувши на місце, поліцейські з’ясували, що 32-річний водій Skoda Octavia відволікся від керування автомобілем, виїхав на смугу зустрічного руху, де зіткнувся з ЗА3 Sens. Продовжуючи рухатися за інерцією, Skoda зіткнулася з другим легковиком — Audi 80.

Під час спілкування з водієм Skoda інспектори помітили у нього зовнішні ознаки алкогольного сп’яніння. Чоловік погодився пройти тест за допомогою приладу Драгер. Результат — 1,21 проміле.

На вулиці Дмитра Самоквасова автомобіль Volkswagen в’їхав у електроопору. Охоронці порядку з’ясували, що за кермом перебувала 31-річна чернігівка. У жінки були помітні явні зовнішні ознаки алкогольного сп’яніння. Результат позитивний — 2,93 проміле.

Того ж вечора на проспекті Левка Лук’яненка — наїзд легковика на опору дорожнього знаку. За кермом ГАЗ-31105 під час ДТП перебувала 29-річна жінка. І знову ознаки алкогольного сп’яніння. Результат — 2,17 проміле.

На всіх водіїв патрульні склали відповідні адмінматеріали: ст. 130 (Керування в стані алкогольного сп’яніння), ст. 124 (Порушення ПДР, що призвело до ДТП) КУпАП. У тих випадках, де завдана шкода комунальному майну, сповіщені відповідні служби для встановлення збитків.

Подальшу долю водіїв визначить суд.

Ми звертаємося до всіх водіїв і переконливо наголошуємо на неприпустимості керування транспортними засобами в стані сп’яніння. П’яний водій — потенційний вбивця!

Ще статті по темі

Back to top button