Надзвичайні події

Трагедія на Чернігівщині: у ДТП загинула ціла родина

Поліція відкрила кримінальне провадження за фактом загибелі у автопригоді в Бахмацькому районі подружжя та їх малолітньої дитини.

Зранку 11 травня на службу «102» до Бахмацького відділу поліції ГУНП в Чернігівській області надійшло повідомлення про автопригоду із загиблими між селами Зеленівка та Осинівка.

Житель району, керуючи автомобілем Форд-Мондео, на районній автодорозі не вибрав безпечної швидкості, виїхав на узбіччя, де зіткнувся з придорожнім деревом.

Про це ЧЕline повідомили у секторі комунікації поліції Чернігівської області.

32271663_1023972504435655_6223437775459319808_nВнаслідок ДТП водій із дружиною загинули на місці події, яких за допомогою спецтехніки рятувальники вирізали з автівки. У подальшому в ході огляду автомобіля в салоні було виявлено тіло їх однорічної дитини.

Інформація про подію внесена до Єдиного реєстру досудових розслідувань, відкрито кримінальне провадження за частиною 3 статті 286 Кримінального кодексу України (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами, якщо вони спричинили загибель кількох осіб) — карається позбавленням волі на строк від п’яти до десяти років з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років.

Триває досудове розслідування.

Ще статті по темі

Back to top button