Надзвичайні події

У Бахмацькому районі вогнеборці гасили пожежу в будинку та літній кухні (Фото)

До Служби порятунку «101» у Бахмацькому районі 23 липня о 15:14 надійшло повідомлення про пожежу літньої кухні в с. Городище, що за 10 кілометрів від районного центру. За викликом на місце події оперативно прибули вогнеборці місцевої пожежної команди та два відділення 14-ї Державної пожежно-рятувальної частини м. Бахмач у ДСНС України у Чернігівській області.

На той момент полум’я охопило літню кухню та перекинулось на дах житлового будинку і сарай. Спільними діями вогнеборців пожежу о 15:35 було локалізовано, а о 17:00 остаточно ліквідовано та не допущено перекидання полум’я на поруч розташовані сусідні споруди.

 

Про це ЧЕline повідомили в ДСНС України у Чернігівській області.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На Ріпкинщині вогнеборці ліквідовують пожежу на торфовищі

Причина виникнення пожежі встановлюється. Вогнем знищено веранду та перекриття житлового будинку, покрівлю та перекриття літньої кухні, господарчу будівлю, пошкоджено стіни житлового будинку та літньої кухні. До гасіння залучалось 11 чоловік особового складу та 3 одиниці спецтехніки.

Рятувальники ДСНС сподіваються на свідомість кожного громадянина та попереджають про недопустимість халатного ставлення до заходів пожежної безпеки. Пам’ятайте, лише неухильне їх дотримання допоможе вам уникнути лиха. Будьте обережними, бережіть своє життя і майно від вогню.

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Ще статті по темі

Back to top button