Надзвичайні події

У Бобровиці під час пожежі житлового будинку врятовано літню жінку (Фото)

09 грудня о 22:56 до Служби порятунку «101» у м.Бобровиця надійшло повідомлення про пожежу в квартирі № 4 шестиквартирного житлового будинку, що по вул. Незалежності.

За викликом до місця події оперативно прибуло відділення 15-ї Державної пожежно-рятувальної частини Управління ДСНС України у Чернігівській області. На той час в квартирі спостерігалось інтенсивне горіння та щільне задимлення по всьому будинку. Оцінивши складність ситуації вогнеборці додатково викликали ще одне відділення. Під час проведення розвідки рятувальники в апаратах захисту органів дихання та зору в квартирі № 5 відшукали та вивели на свіже повітря 58-річну жінку, яка самостійно не могла знайти вихід на зовні. На щастя, вона не постраждала. Надзвичайники о 23:17 пожежу локалізували та о 23:59 остаточно ліквідували. Вогнем знищено покрівлю на площі 7 кв.м., пошкоджено перекриття на площі 5 кв.м., стіни та майно. Загалом до ліквідації пожежі залучалося 5 чоловік особового складу та 2 одиниці спеціальної техніки.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Чернігові сталася пожежа в житловому будинку по провулку Білоруському

Ймовірною причиною пожежі стало порушення правил монтажу нагрівальних печей та димарів.

Рятувальники У ДСНС України у Чернігівській області застерігають: щоб уникнути пожежі та нещасних випадків й тим самим вберегти своє та життя оточуючих Вас людей, будьте обережні при поводжені з вогнем та дотримуйтесь правил пожежної безпеки. Періодично перевіряйте, щоб печі та димарі не мали тріщин, не застосовуйте для обігріву приміщень саморобні електрообігрівачі. Не залишайте без нагляду нагрівальні прилади та не розміщуйте поблизу них спалимі речі. Дбайте про власну безпеку.

У ДСНС  України у Чернігівській області

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Ще статті по темі

Back to top button