Надзвичайні події

У чернігівській багатоповерхівці сталася пожежа. Одна людина загинула (Фото)

31 липня о 08:02 до оперативно-координаційного центру Управління ДСНС України у Чернігівській області надійшло повідомлення про пожежу в одній з квартир на шостому поверсі дев’ятиповерхового житлового будинку, що по проспекту Миру, 143 А в обласному центрі. Сусіди відчули запах диму та викликали рятувальників.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Стали відомі подробиці вибуху на Чернігівщині: троє загинули, один – у лікарні (Фото)

На місце події оперативно прибуло три відділення пожежно-рятувальних підрозділів м. Чернігова на 2 автоцистернах та автодрабині. На той момент в під`їзді будинку спостерігалось щільне задимлення. Вогнеборці вжили негайних заходів та здійснили евакуацію з небезпечної зони 17 мешканців будинку. Ніхто з них не постраждав. Надзвичайники у апаратах захисту органів дихання та зору за допомогою спецінструменту потрапили до квартири де виникла пожежа і виявили тіло загиблого брата господаря помешкання, 1979 року народження. Фахівці бригади швидкої медичної допомоги, які прибули за викликом констатували смерть чоловіка.

Пожежу о 08:52 було локалізовано, а о 09:15 остаточно ліквідовано. Вогнем пошкоджено внутрішнє облицювання квартири, меблі та речі домашнього вжитку. Ймовірною причиною трагедії послужив підпал.

Правоохоронним органами проводиться розслідування.

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

У ДСНС в Чернігівській області

Ще статті по темі

Back to top button