Надзвичайні події

У Чернігівській області під час пожежі загинув 56-річний чоловік (Фото)

10 лютого о 08:25 до Служби порятунку «101» у смт Варва надійшло повідомлення про пожежу житлового будинку в селі Журавка.

За викликом на місце події прибули два відділення 11-го Державного пожежно-рятувального посту У ДСНС України у Чернігівській області та вогнеборці пожежної команди ТОВ «Журавка». На той момент полум’я охопило дах житлового будинку. Спільними діями підрозділів о 09:07 загоряння було локалізовано. В ході гасіння рятувальники виявили у помешканні тіло 56-річного господаря без ознак життя. Ймовірною причиною трагедії послужило порушення правил пожежної безпеки при експлуатації нагрівальної печі. Вогнем знищено перекриття на площі 30 кв.м. пошкоджено майно, покрівлю та перекриття будинку.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Смертельна пожежа на Чернігівщині: загинула літня жінка

Загалом до ліквідації пожежі залучалися 8 вогнеборців та 3 одиниці спеціальної техніки.

Рятувальники Державної служби України з надзвичайних ситуацій звертаються до громадян із проханням відповідально ставитися до заходів пожежної безпеки при експлуатації опалювальних печей і димарів. Стежте, щоб у цегляній кладці не з’являлися тріщини, а в разі їх появи – своєчасно зашпаровуйте. Не допускайте надмірного перегрівання печей і не залишайте їх без нагляду.

У ДСНС України у Чернігівській області

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Ще статті по темі

Back to top button