Надзвичайні події

У Чернігівській області затопило дороги та будинки через різкий підйом рівня води в річках

У Чернігівській області спостерігається підтоплення житлових будинків, затоплення тимчасових переправ до доріг. Кілька населених пунктів відрізало від «цивілізації».

Про це повідомляє Департамент з питань цивільного захисту та оборонної роботи.

Так, через підйом рівня води в річці Дніпро сталося підтоплення 131 дворогосподарства у 4 населених пунктах Чернігівського району (с. Мньов, с. Пустинки, смт Радуль і смт Любеч), підтоплень житлових будинків немає. Підтоплено ділянку автодороги Пустинки – Рудня (довжина підтоплення 150 м, висота води – до 40 см), транспортне сполучення здійснюється за допомогою автомобілів підвищеної прохідності.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Учора в Чернігові «замінували» 14 шкіл і ТЦ

Через підйом у р. Десна припинено транспортне сполучення до трьох населених пунктів Новгород-Сіверського району(с. Бирине, с. Підгірне та с. Прокопівка). Транспортне сполучення здійснюється зі сторони Сумської області.

Також вода піднялася і у річці Сейм. Через це тимчасово припинено рух транспортних засобів тимчасовою переправою на автодорозі М 02 Кіпті – Глухів – Бачівськ біля м. Батурин Ніжинського району. Рух транспорту до 8 населених пунктів Ніжинського району здійснюється зі сторони Сумської області.

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Ще статті по темі

Back to top button