Надзвичайні події

У Чернігові автівка влетіла у снігову кучугуру (Відео)

Вчора, близько 21-ї години, патрульні поліцейські отримали інформацію, що на вулиці Тероборони сталася ДТП — легковик в’їхав у снігову кучугуру.

Про це повідомляє Патрульна поліція Чернігівської області.

Прибувши на місце, інспектори виявили автомобіль Renault Megane з механічними пошкодженнями, характерними для ДТП. Поряд з авто перебував 43-річний громадянин, який повідомив, що він — водій. Свідок пригоди підтвердив поліцейським, що за кермом перебувала саме ця особа, також розповів подробиці ДТП.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На Чернігівщині автівка злетіла у кювет і перекинулася

Під час спілкування з кермувальником Renault патрульні помітили у нього явні зовнішні ознаки алкогольного сп’яніння. Проте чоловік відмовився від проходження огляду у встановленому законом порядку.

Також під час перевірки інформації про водія стало відомо, що він позбавлений права керування. Термін позбавлення ще не збіг.

На громадянина склали кілька адмінматеріалів: за ч. 2 ст. 130 (Керування в стані алкогольного сп’яніння, вчинене повторно), ч. 4 ст. 126 (Керування особою, позбавленою такого права) та ст. 124 (Порушення ПДР, що призвело до ДТП) КУпАП.

Нагадаємо, що на Чернігівщині автівка злетіла у кювет і перекинулася.

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Ще статті по темі

Back to top button