Надзвичайні події

У Чернігові хлопець мало не стрибнув із даху 10-поверхівки через нерозділене кохання (Фото)

Чернігів, дах 10-поверхівки, на краю стоїть хлопець і хоче стрибнути – саме з таким викликом довелося вчора працювати трьом патрульним, які прибули на місце.

Про це повідомляє перший заступник начальника Департаменту патрульної поліції України Олексій Білошицький на своїй сторінці у Фейсбуці.

«На фото чернігівські патрульні роти тактико-оперативного реагування – В’ячеслав Обитоцький, Олексій Любенко та Сергій Чепурний, і сьогодні вони врятували життя.

Хлопець будь-якої миті міг стрибнути. Кожен необережний рух, зайве слово чи будь-яка дрібничка, що додала б впевненості… могли призвести до фатального.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На Чернігівщині повісився 23-річний хлопець і зняв самогубство на телефон

Діяли швидко, але дуже злагоджено. Один із патрульних сів неподалік хлопця та почав вести із ним перемовини. Виявилося, причина всього – проблеми в особистому житті, і він вважав, що самогубство – єдиний вихід…

Але не цього разу! Поки Олексій Любенко намагався не помилитися в діалозі й виграти хоч би ще кілька секунд, аби інші змогли непомітно наблизитися до хлопця зі спини та миттєво стягнути його з парапету на безпечну відстань.

Нервове навантаження неймовірне, адреналін зашкалює, але…

Життя врятовано», — пише він.

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Ще статті по темі

Back to top button