Надзвичайні події

У Чернігові нетверезий чоловік погрожував людям міною

На проспекті Перемоги в Чернігові затримали нетверезого чоловіка, який чіплявся до людей і погрожував вибухонебезпечним предметом. Про це повідомляє Управління патрульної поліції в області.

Відповідний виклик надійшов на лінію «102» близько 20-ї години 17 травня. Поліцейські, які прибули на місце, виявили 39-річного чернігівця – на нього вказала заявниця, а кілька свідків підтвердили його хуліганські дії. Також громадяни повідомили, що чоловік приїхав на легковику ВАЗ-2107, який стояв поряд, і що в салоні можуть знаходитися небезпечні предмети.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Ручні гранати, міни і снаряди: триває розмінування Чернігівського району

Під час огляду авто інспектори виявили предмет, схожий на протитанкову міну та підривник до неї. На місце одразу викликали вибухотехніків і слідчо-оперативну групу.
Також під час спілкування з водієм ВАЗу патрульні помітили в нього явні зовнішні ознаки алкогольного сп’яніння, що підтвердив медичний огляд – 1,45 проміле. До того ж, позитивною виявилася проба і на вміст наркотиків.

На чоловіка склали адмінпротокол за ст. 130 (Керування в стані сп’яніння) КУпАП. Далі він продовжив спілкування вже зі слідчим.

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Ще статті по темі

Back to top button