Надзвичайні події

У Чернігові п’яний водій скоїв ДТП (Фото)

Позавчора на вулиці Ціолковського інспектори відділу безпеки дорожнього руху звернули увагу на автомобіль ВАЗ-21043, який стояв біля краю проїжджої частини. На авто були механічні пошкодження, характерні для ДТП. Поряд з автомобілем був дорожній знак також з пошкодженнями.

Зупинившись, поліцейські одразу попрямували до водія, щоб з’ясувати, чи все з ним добре і яка потрібна допомога.

З чоловіком все було гаразд. За його словами, він не впорався з керуванням на мокрому асфальті, наскочив на бордюрний камінь і пошкодив стійку дорожнього знака. Та, як виявилося згодом, мокра дорога – не єдиний фактор, що призвів до автопригоди.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Неподалік Седенва сталася автотроща (Фотофакт)

Патрульні помітили у кермувальника зовнішні ознаки алкогольного сп’яніння. Громадянин погодився пройти огляд у медзакладі. Результат виявився позитивним – 1,77 проміле алкоголю.

Також з’ясувалося, що водій не повідомив до поліції про ДТП, проте на момент, коли його помітили інспектори безпеки дорожнього руху, встиг викликати евакуатор для свого авто.

Охоронці порядку склади на чоловіка два адмінпротоколи: за ст. 130 (Керування в стані алкогольного сп’яніння) та ст. 124 (Порушення ПДР, що призвело до ДТП) КУпАП. Водійське посвідчення вилучили. Також повідомили комунальні служби про пошкодження дорожньої інфраструктури.

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Джерело: Патрульна поліція Чернігівської області

Ще статті по темі

Back to top button