Надзвичайні події

У Чернігові піротехніки ДСНС знищили артилерійський снаряд часів війни (Фото)

18 травня о 08:04 у Чернігові до оперативно-координаційного центру Головного управління ДСНС України у Чернігівській області надійшло повідомлення про те, що по вул. Кільцевій, неподалік СТО «Рута», під час проведення земляних робіт на будівельному майданчику виявлено предмет, схожий за ознаками на артилерійський снаряд. Усі роботи були призупинені, а небезпечну зону взяли під охорону співробітники Національної поліції.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Чернігівському районі піротехніки знищили 6 артилерійських снарядів часів Другої світової війни

Фахівці групи піротехнічних робіт та підводного розмінування Аварійно-рятувального загону спецпризначення Головного управління ДСНС України у Чернігівській області, які прибули за викликом, ідентифікували, що це артилерійський снаряд калібром 45 мм часів Другої світової війни. Після обстеження прилеглої території вибухонебезпечний предмет вивезено спецавтомобілем у безпечне місце за межі обласного центру та о 10:40 знищено у встановленому порядку.

Шановні громадяни! Надзвичайники застерігають: у разі виявлення невідомих предметів, схожих на боєприпаси, в жодному разі не торкайтеся їх, а звертайтеся за номерами екстрених служб «101» або «102».

ГУ ДСНС України у Чернігівській області

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Ще статті по темі

Back to top button