Надзвичайні події

У Чернігові подружжя не змогло потрапити до квартири

18 вересня на лінію «102» зателефонувала старенька жінка та розповіла, що не може потрапити до власної квартири. За словами заявниці, в квартирі має бути її 11-річний онук, але хлопець дверей не відчиняє і зв’язатися з ним телефоном також не можна. За вказаною адресою виїхав екіпаж патрульної поліції.

Прибувши на місце, патрульні з’ясували, що чоловік і дружина ходили у справах, а їхній онук у цей час залишився вдома. Повернувшись, вони не змогли потрапити до квартири, а також зв’язатися з онуком.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На Чернігівщині рятувальники визволяли автівки з “пасток”

Правоохоронці спробували відімкнути двері, але їм це також не вдалося. З великою вірогідністю вони були замкнені зсередини, бо ззовні неможливо було вставити ключ у замкову щілину. Обійшовши будинок, патрульні дійшли висновку, що без сторонньої допомоги потрапити до квартири на третьому поверсі не вдасться, тому звернулися до рятувальників.

На місце прибув пожежний розрахунок і за допомогою автодрабини рятувальники через балкон піднялися до квартири. З’ясувалося, що дитина весь цей час перебувала всередині, з нею все гаразд, вона просто міцно спала і не чула, що відбувається ззовні. Коли хлопчик сам відчинив двері, бабуся від хвилювання мало не знепритомніла, і патрульним із рятувальниками довелося надавати їй допомогу.

На щастя, все обійшлося і ніхто не постраждав.

Джерело: Патрульна поліція Чернігівської області

Ще статті по темі

Back to top button